Hírek

Új szerver
2019-03-13 16:06:02

Kedves Felhasználók!

Az etdk.uni-pannon.hu oldal új szerverre költözött. Reméljük sikerült zökkenőmentesen átállni. Amennyiben hibát tapasztal az oldal működésében azt jelezze az ETDT titkárnak a zoltanhato<kukac>gmail<pont>com e-mailcímen.

 

 

Weboldal hiba
2018-10-30 09:09:51

Kedves Felhasználó!

A múlt heti informatikai hiba miatt az egyetemi TDK központi oldala a www.tdk.uni-pannon.hu weboldal ideiglenesen nem érhető el. A Folyamatfejlesztési és Informatikai Iroda munkatársai dolgoznak a hiba elhárításán. Amíg ez megtörténik szíves türelmét kérjük! 

A konferenciafelhívás, formai követelmények és egyéb információk továbbra is elérhetőek a kari TDK honlapokon.

A hiba az online rendszer kiszolgáló részét nem érintette, adatvesztés nem volt. A rendszer funkciói továbbra is használhatóak.

Ható Zoltán
ETDT titkár

Levelezőrendszer
2017-02-02 12:37:11

Kedves Felhasználó!

A levelezőrendszer újra müködőképes, tehát az újonnan regisztrálók megkapják az aktiváló e-mailt illetve már a jelszóemlékeztetők is kiküldésre kerülnek. A dolog egyelőre lassú, így a regisztráció vagy jelszóemlékeztető kérés után kis türelmét kérjük (5-10 perc)!

Freemail felhasználók esetén a levelek visszapattanhatnak a spamszűrés furcsaságai miatt. Ha egy óra alatt sem érkezik meg a várt e-mail akkor keresse az ETDT titkárt (Ható Zoltán) a zoltanhato<kukac>gmail<pont>com e-mailcímen.

Regisztráció az ITDK-ra
2015-10-12 11:10:25

Kedves Felhasználó! Ha még nem rendelkezik a redszerbe történő bejelentkezéshez szükséges azonosítóval és jelszóval, akkor a képernyő jobb felső sarkán a Bejelentkezés feliratnál felbukkanó Regisztráció pontban kérjük, regisztráljon. Ellenkező esetben ugyanitt a már meglévő felhasználói név - jelszó párossal lépjen be.

Ha már regisztrált, de nem emlékszik a belépési adatokra, akkor szintén a képernyő jobb felső sarkán a Bejelentkezés feliratnál felbukkanó Elfelejtett jelszó pontban kaphatja meg email-ben a jelszó-emlékeztetőt a regisztrációhoz használt email cím megadása után.


Ezután az absztrakt feltöltésére a jobb oldali listában található "Absztrakt feltöltése" pontban van lehetőség. Az absztraktot .doc vagy .docx fájlban lehet feltölteni a letölthető sablon alkalmazásával.


Sikeres TDK tevékenységet kívánunk!

Friss hírek
Támogatóink
Támogatta az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által gondozott Nemzeti Tehetség Program „Az Országos Tudományos Diákköri Tanács által elismert TDK-műhelyek támogatása” (NTP-TDK-13) című pályázat által.